075-6128656

Over ons

Bakkerij Brakenhoff staat al sinds 1836 garant voor kakelvers brood en heerlijk banket. Rond 2 uur ’s nachts, als u nog ligt te slapen, gaat het eerste brood de oven in. De hele dag door bakken we meer dan 600 verschillende producten met de zuiverste ingrediënten.

Smaken verschillen
Bakkerij Brakenhoff houdt van variatie. Daarom vindt u in onze winkels meer dan 10 soorten volkorenbrood, maar ook speltbrood, glutenvrij, waldkorn en andere meergranensoorten. Een van de favorieten is de Duivenkater, een heerlijk lichtzoet witbrood dat we altijd vers voor u op het rek hebben! 

Catering
Bakkerij Brakenhoff doet meer. Wij verzorgen vergaderlunches, voorzien bedrijfskantines van vers brood, bakken binnen een dag schitterende Amerikaanse fototaarten en maken lunchpakketten voor evenementen. Maar ook op feesten en partijen zorgen wij voor de inwendige mens: banqueting, fingerfood en partycatering. Smaakt dat naar meer? Neem gerust contact met ons op!

 

 

Bakkerij Brakenhoff, uw horeca leverancier voor Groot Amsterdam

Bakkerij Brakenhoff levert inmiddels aan meer dan 30 horeca bedrijven dagelijks verse producten.
Dagelijks bezorgen wij bij diverse kinderopvanglocaties, bejaardencentra en het bedrijfsleven.

Al meer dan 180 jaar zijn onze klanten meer dan tevreden en prijzen ons om onze flexibiliteit. Wjj bakken voor hen het brood naar wens, naar smaak, vorm en gewicht. Graag denken wij mee met u als het om brood gaat! 

Lees verder