075-6128656

Contact

Bakkerij Brakenhoff heeft vier winkels. De adressen en telefoonnummers vindt u rechts in beeld. Alle winkels gaan op werkdagen om 8.00 uur open. Op zaterdag kunt u al vanaf 7.00 uw verse brood en banket komen halen.

Lunchroom
In onze bakkerswinkels in Wormer en Assendelft (Dorpsstraat 406) vindt u ook een gezellige lunchroom. Kom langs en geniet van al het lekkers, onder het genot van een kopje thee of koffie.

Snel geholpen
In Assendelft, Dorpsstraat 406, maar ook in Wormerveer en Wormer kunt u de meeste producten zelf uit het rek halen en afrekenen bij de kassa. Overzichtelijk en snel, zonder nummertje te trekken. Natuurlijk staan onze medewerkers gewoon voor u klaar, als u liever op de vertrouwde manier wilt bestellen.

Nieuwe smaken
Als Echte bakker scheppen wij er eer in om u af en toe te verrassen met een nieuwe smaak. Een heerlijk broodje met pesto bijvoorbeeld, om in Italiaanse sferen te komen. Benieuwd wat wij nog meer bedacht hebben? Vraag ernaar in de winkel.


Klik hier voor ons Contactformulier

 

Bakkerij Brakenhoff, uw horeca leverancier voor Groot Amsterdam

Bakkerij Brakenhoff levert inmiddels aan meer dan 30 horeca bedrijven dagelijks verse producten.
Dagelijks bezorgen wij bij diverse kinderopvanglocaties, bejaardencentra en het bedrijfsleven.

Al meer dan 180 jaar zijn onze klanten meer dan tevreden en prijzen ons om onze flexibiliteit. Wjj bakken voor hen het brood naar wens, naar smaak, vorm en gewicht. Graag denken wij mee met u als het om brood gaat! 

Lees verder